Menu
Your Cart

Donut Hangers

Donut Hangers
Model: Prijs per stuk
Mooie amethist donut hangers uit China.Deze hangers hebben de vorm van een donut en in het midden een boorgat van ± 8 mm.Bij deze Hangers is de minimale afname 5 stuks!..
Model: Prijs per stuk
Mooie Carneool donut hangers uit China.Deze hangers hebben de vorm van een donut en in het midden een boorgat van ± 8 mm.Bij deze Hangers is de minimale afname 5 stuks!..
Model: Prijs per stuk
Mooie Groene Aventurijn donut hangers uit China.Deze hangers hebben de vorm van een donut en in het midden een boorgat van ± 6mm.Bij deze Hangers is de minimale afname 5 stuks!..
Model: Prijs per stuk
Mooie Groene Aventurijn donut hangers uit China.Deze hangers hebben de vorm van een donut en in het midden een boorgat van ± 8 mm.Bij deze Hangers is de minimale afname 5 stuks!..
Model: Prijs per stuk
Mooie Hematiet donut hangers uit China. Deze hangers hebben de ronde vorm van een donut en in het midden een boorgat van circa 8 mm. De minimale afname van dit product is 5 stuks!..
Model: Prijs per stuk
Mooie Hematiet donut hangers uit China. Deze hangers hebben de ronde vorm van een donut en in het midden een boorgat van circa 10 mm. De minimale afname van dit product is 5 stuks!..
Model: Prijs per stuk
Mooie Howliet donut hangers uit China. Deze hangers hebben de ronde vorm van een donut en in het midden een boorgat van circa 8 mm. De minimale afname van dit product is 5 stuks!..
Model: Prijs per stuk
Mooie Regenboog Fluoriet donut hangers uit China.Deze hangers hebben de vorm van een donut en in het midden een boorgat van ± 8 mm.Bij deze Hangers is de minimale afname 5 stuks!..
Model: Prijs per stuk
Mooie Rhodoniet donut hangers uit China. Deze hangers hebben de ronde vorm van een donut en in het midden een boorgat van circa 8 mm. De minimale afname van dit product is 5 stuks!..
Model: Prijs per stuk
Mooie Rode Aventurijn donut hangers uit China. Deze hangers hebben de ronde vorm van een donut en in het midden een boorgat van circa 6 mm. De minimale afname van dit product is 5 stuks!..
Model: Prijs per stuk
Mooie Rode Jaspis donut hangers uit China. Deze hangers hebben de ronde vorm van een donut en in het midden een boorgat van circa 8 mm. De minimale afname van dit product is 5 stuks!..
Model: Prijs per stuk
Mooie Rozenkwarts donut hangers uit China.Deze hangers hebben de vorm van een donut en in het midden een boorgat van ± 6mm.Bij deze Hangers is de minimale afname 5 stuks!..
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 16