Menu
Your Cart

Donut Hangers

Donut Hangers
Model: Prijs per stuk
Mooie amethist donut hangers uit China.Deze hangers hebben de vorm van een donut en in het midden een boorgat van ± 6mm.Bij deze Hangers is de minimale afname 5 stuks!..
Model: Prijs per stuk
Mooie amethist donut hangers uit China.Deze hangers hebben de vorm van een donut en in het midden een boorgat van ± 8 mm.Bij deze Hangers is de minimale afname 5 stuks!..
Model: Prijs per stuk
Mooie Bergkristal donut hangers uit China. Deze hangers hebben de ronde vorm van een donut en in het midden een boorgat van circa 8 mm. De minimale afname van dit product is 5 stuks!..
Model: Prijs per stuk
Mooie Bergkristal donut hangers uit China.Deze hangers hebben de vorm van een donut en in het midden een boorgat van ± 6mm.Bij deze Hangers is de minimale afname 5 stuks!..
Model: Prijs per stuk
Mooie Carneool donut hangers uit China.Deze hangers hebben de vorm van een donut en in het midden een boorgat van ± 8 mm.Bij deze Hangers is de minimale afname 5 stuks!..
Model: Prijs per stuk
Mooie Groene Aventurijn donut hangers uit China.Deze hangers hebben de vorm van een donut en in het midden een boorgat van ± 6mm.Bij deze Hangers is de minimale afname 5 stuks!..
Model: Prijs per stuk
Mooie Groene Aventurijn donut hangers uit China.Deze hangers hebben de vorm van een donut en in het midden een boorgat van ± 8 mm.Bij deze Hangers is de minimale afname 5 stuks!..
Model: Prijs per stuk
Mooie Hematiet donut hangers uit China. Deze hangers hebben de ronde vorm van een donut en in het midden een boorgat van circa 8 mm. De minimale afname van dit product is 5 stuks!..
Model: Prijs per stuk
Mooie Hematiet donut hangers uit China. Deze hangers hebben de ronde vorm van een donut en in het midden een boorgat van circa 10 mm. De minimale afname van dit product is 5 stuks!..
Model: Prijs per stuk
Mooie Howliet donut hangers uit China. Deze hangers hebben de ronde vorm van een donut en in het midden een boorgat van circa 8 mm. De minimale afname van dit product is 5 stuks!..
Model: Prijs per stuk
Mooie Kambaba Jaspis donut hangers uit China. Deze hangers hebben de ronde vorm van een donut en in het midden een boorgat van circa 6 mm. De minimale afname van dit product is 5 stuks!..
Model: Prijs per stuk
Mooie Labradoriet donut hangers uit China. Deze hangers hebben de ronde vorm van een donut en in het midden een boorgat van circa 6 mm. De minimale afname van dit product is 5 stuks!..
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 23