Menu
Your Cart

Groene Kwarts Lamp | Ruw

Groene Kwarts Lamp | Ruw

Product Beschrijving

Prachtige Groene Kwarts Lamp uit Brazilië.
De lampen zijn gemaakt van een ruw stuk Groene Kwarts.
Met de juiste lichtbron ontstaat een prachtig sfeerlicht.

Deze Groene Kwarts lampen verkopen wij per stuk.
De foto's geven een indicatie van wat u kan verwachten.
De lampen worden geleverd inclusief armatuur maar exclusief lichtbron!


Rozenkwarts Lamp | Punt
Nieuw!
Prachtige Rozenkwarts Lamp uit Brazilië. De lampen zijn gemaakt van een ruw stuk rozenkwarts waar een punt aan is geslepen. Met de juiste lichtbro..
Groene Kwarts Lamp | Punt
Nieuw!
Prachtige Groene Kwarts Lamp uit Brazilië. De lampen zijn gemaakt van een ruw stuk Groene Kwarts waar een punt aan is geslepen. Met de juiste lich..
Rozenkwarts Lamp | Ruw
Nieuw!
Prachtige Rozenkwarts Lamp uit Brazilië. De lampen zijn gemaakt van een ruw stuk rozenkwarts. Met de juiste lichtbron ontstaat een prachtig sfeerl..
Sodaliet Aroma Diffuser uit Brazilië. Binnengekomen bij onze laatste vracht uit Brazilië. Op dit moment is alleen de zilverkleurige ring leverbaar. ..
Rozenkwarts Aroma Diffuser uit Brazilië. Binnengekomen bij onze laatste vracht uit Brazilië. Op dit moment is alleen de zilverkleurige ring leverbaa..
Sodaliet Zeeppompje uit Brazilië. Binnengekomen bij onze laatste vracht uit Brazilië. Op dit moment is alleen de zilverkleurige ring leverbaar. Het so..
Agaat Aroma Diffuser uit Brazilië. De chemische structuur is identiek aan jaspis en vuursteen. Agaat is een grotendeels fijn kristallijne doorzich..
Mooie Agaat bol uit Madagaskar. Agaat is een grotendeels fijn kristallijne doorzichtige, maar soms ook opake variëteit van kwarts. De chemische stru..