Menu
Your Cart

Mineralen op Standaard

Mineralen op Standaard
Model: Uniek
Prachtige agaat op standaard uit Brazilië. Een Agaat geode word doorgezaagd, gepolijst en op een zwarte gecoate voet/standaard geplaatst. Zeer leuk om te zien en dankzij de agaat zijn er vele kleuren vertegenwoordigd. Agaat op Standaard is een geweldige toevoeging aan ieder interieur. De afmeti..
Model: Prijs per stuk
Bergkristal in ruwe vorm op een standaard uit Brazilië. Zeer mooi om te zien en een geweldige toevoeging aan ieder interieur. Bergkristal is de kleurloze en meest voorkomende variant van kwarts. De maat aanduiding is exclusief de standaard van circa 5 cm...
Model: Prijs per stuk
Rozenkwarts Punt op een standaard uit Brazilië. Zeer mooi om te zien en een geweldige toevoeging aan ieder interieur. Rozenkwarts is een variëteit van kwarts. Rozenkwarts krijgt zijn kleur door insluitingen van titaan en mangaan. Door zijn kleur is rozenkwarts een geliefde en erg populaire kwart..
Model: Prijs per stuk
Rozenkwarts in ruwe vorm op een standaard uit Brazilië. Zeer mooi om te zien en een geweldige toevoeging aan ieder interieur. Rozenkwarts is een variëteit van kwarts. Rozenkwarts krijgt zijn kleur door insluitingen van titaan en mangaan. Door zijn kleur is rozenkwarts een geliefde en erg populai..
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4