Menu
Your Cart

Rozenkwarts Punt op Standaard

Rozenkwarts Punt op Standaard

Product Beschrijving

Rozenkwarts Punt op een standaard uit Brazilië.
Zeer mooi om te zien en een geweldige toevoeging aan ieder interieur.
Rozenkwarts is een variëteit van kwarts.
Rozenkwarts krijgt zijn kleur door insluitingen van titaan en mangaan.
Door zijn kleur is rozenkwarts een geliefde en erg populaire kwarts soort.
De maat aanduiding is exclusief de standaard van circa 5 cm.


Prachtige agaat op standaard uit Brazilië. Een Agaat geode word doorgezaagd, gepolijst en op een zwarte gecoate voet geplaatst. Zeer leuk om te zi..
Amethist Boom
Nieuw! Niet op voorraad
Mooie Amethist Boom uit Brazilië. De boom is vormgegeven met ijzerdraad waarover een soort epoxy is gegoten. Als uiteinden van de takken en bladeren..
Rozenkwarts Ruw op Standaard
Nieuw!
Rozenkwarts in ruwe vorm op een standaard uit Brazilië. Zeer mooi om te zien en een geweldige toevoeging aan ieder interieur. Rozenkwarts is een var..
Bergkristal Zeeppompje uit Brazilië. Binnengekomen bij onze laatste vracht uit Brazilië. Op dit moment is alleen de zilverkleurige ring leverbaar. Het..
Sodaliet Zeeppompje uit Brazilië. Binnengekomen bij onze laatste vracht uit Brazilië. Op dit moment is alleen de zilverkleurige ring leverbaar. Het so..
Agaat Aroma Diffuser uit Brazilië. De chemische structuur is identiek aan jaspis en vuursteen. Agaat is een grotendeels fijn kristallijne doorzich..
Mooie Agaat bol uit Madagaskar. Agaat is een grotendeels fijn kristallijne doorzichtige, maar soms ook opake variëteit van kwarts. De chemische stru..