Menu
Your Cart

Seleniet Geslepen

Model: Prijs per stuk
Seleniet hart van circa 6,5 cm uit Marokko. Dit hart is gegraveerd met "Engelenvleugels". Deze harten hebben een minimale afname van 5 stuks. Seleniet is een naald/vezelachtige variant van gips. Seleniet is zeer zacht en kan al met de nagel bekrast worden, Door de lage hardheid en popularitei..
Model: Prijs per stuk
Seleniet hart van circa 6,5 cm uit Marokko. Dit hart is gegraveerd met de "bloem des levens" beter bekend als de "Flower of Life". Deze harten hebben een minimale afname van 5 stuks. Seleniet is een naald/vezelachtige variant van gips. Seleniet is zeer zacht en kan al met de nagel bekrast word..
Model: Prijs per stuk
Seleniet hart van circa 6,5 cm uit Marokko. Dit hart is gegraveerd met een "Mandala" patroon. Deze harten hebben een minimale afname van 5 stuks. Seleniet is een naald/vezelachtige variant van gips. Seleniet is zeer zacht en kan al met de nagel bekrast worden, Door de lage hardheid en popular..
Model: Prijs per stuk
Seleniet hart van circa 6,5 cm uit Marokko. Dit Hart is gegraveerd met de "Boom des levens" beter bekend als de "Tree of Life". Deze harten hebben een minimale afname van 5 stuks. Seleniet is een naald/vezelachtige variant van gips. Seleniet is zeer zacht en kan al met de nagel bekrast worden,..
Seleniet Hart ± 4,5 cm
Bestseller
Model: Prijs per stuk
Seleniet hart van circa 4,5 cm uit Marokko. Deze harten hebben een minimale afname van 5 stuks. Seleniet is een naald/vezelachtige variant van gips. Seleniet is zeer zacht en kan al met de nagel bekrast worden, Door de lage hardheid en populariteit word Seleniet daarom ook verwerkt tot vele pr..
Seleniet Hart ± 6,5 cm
Bestseller
Model: Prijs per stuk
Seleniet hart van circa 6,5 cm uit Marokko. Deze harten hebben een minimale afname van 5 stuks. Seleniet is een naald/vezelachtige variant van gips. Seleniet is zeer zacht en kan al met de nagel bekrast worden, Door de lage hardheid en populariteit word Seleniet daarom ook verwerkt tot vele pr..
Seleniet Maan Seleniet Maan
Bestseller
Model: Prijs per stuk
Seleniet Maan uit Marokko. Deze manen hebben een minimale afname van 5 stuks. Seleniet is een naald/vezelachtige variant van gips. Seleniet is zeer zacht en kan al met de nagel bekrast worden, Door de lage hardheid en populariteit word Seleniet daarom ook verwerkt tot vele producten waaronder ..
Model: Prijs per stuk
Seleniet massagestaaf met een enkele punt uit Marokko. Deze massagestaven hebben een minimale afname van 5 stuks. Seleniet is een naald/vezelachtige variant van gips. Seleniet is zeer zacht en kan al met de nagel bekrast worden, Door de lage hardheid en populariteit word Seleniet daarom ook ve..
Model: Prijs per stuk
Seleniet massagestaaf met ronde uiteinden uit Marokko. Deze massagestaven hebben een minimale afname van 5 stuks. Seleniet is een naald/vezelachtige variant van gips. Seleniet is zeer zacht en kan al met de nagel bekrast worden, Door de lage hardheid en populariteit word Seleniet daarom ook ve..
Model: Prijs per stuk
Seleniet punt van circa 10 cm uit Marokko. Deze punten hebben een minimale afname van 5 stuks. Seleniet is een naald/vezelachtige variant van gips. Seleniet is zeer zacht en kan al met de nagel bekrast worden, Door de lage hardheid en populariteit word Seleniet daarom ook verwerkt tot vele pro..
Model: Prijs per stuk
Seleniet punt van circa 15 cm uit Marokko. Deze punten hebben een minimale afname van 5 stuks. Seleniet is een naald/vezelachtige variant van gips. Seleniet is zeer zacht en kan al met de nagel bekrast worden, Door de lage hardheid en populariteit word Seleniet daarom ook verwerkt tot vele pro..
Seleniet Schaal Hart Seleniet Schaal Hart
Aanbieding Bestseller
Model: Prijs per stuk
Seleniet schaal of schaaltje uit Marokko. Erg leuk om diverse kleine producten op te presenteren. In de spirituele wereld worden deze schaaltjes o.a. gebruikt voor het opladen van edelstenen en mineralen. Dit schaaltje heeft de vorm van een hartje en komt zonder de afgebeelde steentjes! Seleni..
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 27