Menu
Your Cart

Trommelstenen chrysocolla Peru

Trommelstenen chrysocolla Peru
Bestseller

Deel deze pagina

Trommelstenen chrysocolla Peru

Topkwaliteit getrommelde chrysocolla uit Peru. 
Deze naam is aan chrysocolla omdat het gebruikt werd om goud te solderen.
De naam van het mineraal chrysocolla is afgeleid van de Griekse woorden chrysos ('goud') en kolla ('lijm').

  • Maat: 30 - 40 mm
  • Aantal per kg: ± 32
  • Herkomst: Peru


Werking van edelsteen
Eventuele werking edelsteen De volgende eventuele geneeskrachtige eigenschappen worden aan chrysocolla toegeschreven. -Chrysocolla zorgt voor balans en innerlijk evenwicht en werkt activerend of kalmerend al naar gelang wat nodig is in een bepaalde situatie. Als men weinig energie heeft en zich futloos voelt, werkt het activerend, geeft kracht en zet aan tot handelen.

Heliotroop is een variëteit van kwarts en is een tweekleurig nesosillicaat. Heliotroop is tweekleurig, de basiskleur is donker groen met daarop rode p..
Nefriet is sinds oudsher bekend, zoals door talrijke archeologische vondsten is aangetoond. Door zijn taaiheid is nefriet geschikt voor het verva..
Ruwe Celestien Madagascar groot
Bestseller
Mooie ruwe stukken celestien uit Madagascar, deze stukken zijn van mooie kwaliteit. Als we er een label aan moeten hangen zal dit B zijn. Celestien he..
Mooie kwaliteit septarie sculpturen uit Madagascar, de calciet is prachtig geel en de sculpturen zijn heel mooi gepolijst. De naam septarie is af..
Agaat schijven maat 0A
Bestseller
Agaat schijven Brazilië maat 0A.Prachtige agaat schijven bij Rusch Mineralen groothandel. Agaat is een grotendeels fijn kristallijne doorzichtige, maa..
Copal wordt ook wel ten onrechte amber genoemd, omdat het de jonge variant van barnsteen is. Copal kan tussen de 100.000 en 1 milj. jaar oud zijn en i..