Menu
Your Cart

Woestijnroos - zandroos Marokko

Woestijnroos - zandroos Marokko

Deel deze pagina

Woestijnroos - zandroos Marokko

Een woestijnroos is een mengvorm van het mineraal gips en zandkorrels die zijn ingebed in het kristalrooster van dat mineraal.
Deze woestijnrozen komen uit Marokko en zijn bijna allemaal gaaf.


Ammonieten Madagascar 3-4 cm
Bestseller
Ammonieten Madagascar 3-4 cmPrachtige kleine ammonieten, eerste kwaliteit uit Madagascar. Deze gezaagde ammonieten zijn ongeveer 180 miljoen jaar oud...
Orthoceras fossiel geslepen
Bestseller
Geslepen orthoceras fossielen uit Marokko. Een orthoceras is een uitgestorven familie lid van de nautiloid die nog steeds voorkomt op de wereld. ..
Mooie kwaliteit agaat geodines uit Brazilië in verkoopdoos. De aantallen en afmetingen kunnen per doos variëren, maar de kwaliteit is in elke doos gel..
Mooie kwaliteit lapis lazuli uit Afghanistan. Lapis lazuli is al sinds de oudheid een geliefd mineraal, in Egypte werd bijvoorbeeld lapis lazuli ..
grote groene fluoriet octaëders uit China. In zuivere vorm is fluoriet kleurloos, maar afhankelijk van de sporenelementen kan fluoriet verschillende k..
Tektieten, soms ten onrechte "glasmeteorieten"genoemd, zijn geen metorieten. Ze zijn wel nauw aan meteorieten gerelateerd. Deze tektieten zijn ongevee..