Menu
Your Cart

Diffusers en Zeepdispensers

Model: Prijs per stuk
Agaat Aroma Diffuser uit Brazilië. De chemische structuur is identiek aan jaspis en vuursteen. Agaat is een grotendeels fijn kristallijne doorzichtige, maar soms ook opake variëteit van kwarts. De aroma diffuser komt zonder parfum en stokjes. Er gaat ongeveer 15ml vloeistof in de diffuser wa..
Bergkristal Zeepdispenser Bergkristal Zeepdispenser
Aanbieding
Model: Prijs per stuk
Bergkristal Zeepdispenser of Zeeppompje uit Brazilië. Binnengekomen bij onze laatste vracht uit Brazilië. De ring is zilver- of goudkleurig. Zolang de voorraad strekt, kun je via het opmerkingenveld aangeven welke kleur de voorkeur heeft. Als dit niet is aangegeven of een kleur niet op voorraa..
Groene Kwarts Zeepdispenser Groene Kwarts Zeepdispenser
Aanbieding
Model: Prijs per stuk
Groene Kwarts Zeepdispenser of Zeeppompje uit Brazilië. Binnengekomen bij onze laatste vracht uit Brazilië. De ring is zilver- of goudkleurig. Zolang de voorraad strekt, kun je via het opmerkingenveld aangeven welke kleur de voorkeur heeft. Als dit niet is aangegeven of een kleur niet op voo..
Rozenkwarts zeepdispenser Rozenkwarts zeepdispenser
Aanbieding
Model: Prijs per stuk
Rozenkwarts Zeeppompje uit Brazilië. Op dit moment is alleen de zilverkleurige ring leverbaar...
Sodaliet Zeepdispenser Sodaliet Zeepdispenser
Aanbieding
Model: Prijs per stuk
Sodaliet Zeepdispenser of Zeeppompje uit Brazilië. Binnengekomen bij onze laatste vracht uit Brazilië. De ring is zilver- of goudkleurig. Zolang de voorraad strekt, kun je via het opmerkingenveld aangeven welke kleur de voorkeur heeft. Als dit niet is aangegeven of een kleur niet op voorraad..
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5