Menu
Your Cart

Amethist

Amethist
Amethist Gepolijst Uruguay Amethist Gepolijst Uruguay
360°
Model: Uniek
Amethist stuk uit Uruguay. Dit stuk amethist is mooi paars van kleur, heeft een fraaie glans en is gepolijst langs de rand. Amethist is de paarse en meest bekende variant van kwarts. De paarse kleur ontstaat door de aanwezigheid van ijzer en ioniserende straling. Over de hele wereld word amethist..
Model: Prijs per Kg
Mooie amethist kristallen uit China. Deze amethist kristallen bestaan grotendeels uit gave puntjes. De kristallen zijn van een zeer klein formaat en lijken zeer licht getrommeld. Amethist is de meest bekende en paarse variant van kwarts...
Amethist Ruwe Brokken (L) Amethist Ruwe Brokken (L)
Niet op voorraad
Model: Prijs per Kg
Mooie ruwe amethist brokken uit Brazilië. Deze amethist brokken hebben een mooie paarse kleur en zijn van een handzaam formaat. Amethist is de meest bekende en paarse variant van kwarts. Dit is onze grootste maat.(L)..
Model: Prijs per Kg
Mooie ruwe amethist brokken uit Brazilië. Deze amethist brokken hebben een mooie paarse kleur en zijn van een handzaam formaat. Amethist is de meest bekende en paarse variant van kwarts. Dit is onze kleinste maat.(S)..
Model: Prijs per 100 gram
Mooie ruwe amethist Punten uit Bahia, Brazilië.Deze amethist Punten hebben een mooie paarse kleur en zijn van een handzaam formaat.Amethist is de meest bekende en paarse variant van kwarts...
Amethist Stukken Uruguay - Extra Amethist Stukken Uruguay - Extra
Bestseller
Model: Prijs per kg
De mooiste kwaliteit amethist komt uit Uruguay, deze amethist is onze extra kwaliteit en is diep paars van kleur en heeft een hoge glans.Dit zijn prachtige stukjes die door ons zijn schoongemaakt en geselecteerd!..
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6