Menu
Your Cart

Copal Madagascar met insecten

Copal Madagascar met insecten

Deel deze pagina

Copal Madagascar met insecten

Copal wordt ook wel ten onrechte amber genoemd, omdat het de jonge variant van barnsteen is. Copal kan tussen de 100.000 en 1 milj. jaar oud zijn en is hierdoor half gefossiliseerd en in tegenstelling tot barnsteen nog niet geheel uitgehard. Onze copal komt uit Madagascar en zit boordevol verschillende insecten. De afgebeelde copal is een mooie afspiegeling van de kwaliteit, Het is alleen lastig om de insecten te vangen voor camera.


Mooie kwaliteit agaat geodines uit Brazilië in verkoopdoos. De aantallen en afmetingen kunnen per doos variëren, maar de kwaliteit is in elke doos gel..
Deze Mini mix mineralen verzameldozen zijn stuk voor stuk door ons zelf samengesteld met mineralen. Wij zien deze mini mix verzameldozen als..
Ammonieten Madagascar 3-4 cm
Bestseller
Ammonieten Madagascar 3-4 cmPrachtige kleine ammonieten, eerste kwaliteit uit Madagascar. Deze gezaagde ammonieten zijn ongeveer 180 miljoen jaar oud...
Deze schijfjes versteend hout uit Madagascar zijn aan twee zijden gepolijst  ± 220 miljoen jaar oud en zitten boordevol kleur. Versteend hout is ..
Haaientand uit Oued Zem, Marokko. Deze haaientanden zijn ongeveer 60 miljoen jaar oud...