Menu
Your Cart

Pyriet Peru in Verkoopdoos

Pyriet Peru in Verkoopdoos
Pyriet Peru in Verkoopdoos
Pyriet Peru in Verkoopdoos
Pyriet Peru in Verkoopdoos

Deel deze pagina

Pyriet Peru in Verkoopdoos

Mooie kwaliteit en door ons schoongemaakte pyriet extra uit Peru.
Door het schoonmaken glinstert de pyriet nog meer, de bijnaam van pyriet is Fools gold ('het goud der dwazen') en dat is niet zo vreemd.


Geslepen malachiet DR Congo
Bestseller
Prachtige stukken gepolijste malachiet uit DR Congo. Mallachiet is een koper mineraal dat veel wordt gevonden op in de copperbelt provincie in co..
Labradoriet Hand Geslepen Stenen (Middel)
Bestseller
Top kwaliteit hand geslepen labradoriet uit Madagascar.Het mineraal labradoriet behoort tot de veldspaten...
Ruwe Celestien Madagascar klein
Bestseller
Mooie ruwe stukjes celestien uit Madagascar, deze stukken zijn van mooie kwaliteit. Als we er een label aan moeten hangen zal dit B zijn. Celestien he..
Mooie stukken amethist in verkoopdoosjes uit Uruguay, deze amethist is mooi paars van kleur en heeft een hoge glans. De doos op de foto kan afwij..
Deze mix 24 verzameldozen zijn stuk voor stuk door ons zelf samengesteld met mineralen. Wij zien deze mix 24 verzameldozen als het visitekaartje van o..
Deze mix 35 verzameldozen zijn stuk voor stuk door ons zelf samengesteld met mineralen. Wij zien deze mix 35 verzameldozen als het visitekaartje van o..
Mooie kwaliteit en door ons schoongemaakte pyriet extra uit Peru. Door het schoonmaken glinstert de pyriet nog meer, de bijnaam van pyriet is Fools go..