Geen verkoop aan particulieren

Welkom bij Rusch Mineralen, groothandel in edelstenen, kristallen, mineralen en fossielen.

Wij zijn ruim 37 jaar dé (online) groothandel voor de mooiste edelstenen, kristallen, mineralen en fossielen. Als edelstenen groothandel verkopen we aan zakelijke klanten, dus niet aan particulieren. We bieden de grootste keuze uit ruwe mineralen die regelrecht uit de schoot van moeder aarde komen, maar we hebben natuurlijk ook een ruime sortering die bewerkt is. Puur vakmanschap levert ondermeer prachtige bergkristallen bollen op en edelstenen met gravures.

We kopen onze producten al jarenlang bij vaste leveranciers over de hele wereld. Zo garanderen we een constante kwaliteit. We halen bijvoorbeeld kwarts uit Marokko, kristalbollen uit Mexico, fluoriet uit China en  een groot aantal mineralen uit Brazilië, Congo en India. Ons moldaviet komt uit Tjechië en het pyriet van Peru. Veel amethist komt uit Uruguay en fossielen importeren we uit Java, Madagaskar en bijvoorbeeld Illinois. Het is maar een greep; overal hebben we onze vaste contacten die exact weten wat wij voor u zoeken. Wilt u geïnformeerd worden over de nieuwste voorraad, meldt u zich dan aan voor onze gratis nieuwsbrief. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte.

Of het nou puur natuur is of ambachtelijk bewerkt, onze edelstenen, kristallen, mineralen en fossielen zijn een vorm van moderne kunst met een grote aantrekkingskracht op uw afnemers. Als grossier in mineralen verkopen we aan een trouwe schare van winkeliers, therapeuten, markthandelaren en musea. Natuurlijk doen we dat tegen aantrekkelijke groothandelsprijzen. 

U kunt bij ons online bestellen, maar ook op bezoek komen. We zijn gevestigd in Wanneperveen, zo’n 30 kilometer boven Zwolle. We ontvangen u graag op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Belt u even voor een afspraak op 0522 – 491682. U bent van harte welkom!

Rusch Mineralen,

Bert & Martin