Menu
Your Cart

Theelichten

Theelichten
Agaat Theelichthouder Agaat Theelichthouder
Bestseller
Model: Prijs per stuk
Mooie Heldere Agaat Theelichthouder of Waxinelichthouder. De meeste van deze theelichten zijn mooi helder/gedeeltelijk doorzichtig voor een prachtig effect wanneer verlicht. Leuke eyecatchers en ideaal voor de donkere dagen! Deze Agaat Theelichthouders verkopen wij per stuk. De foto's geven ..
Model: Prijs per stuk
Mooie Groene Kwarts Theelichthouder of Waxinelichthouder, ideaal voor de donkere dagen! Deze Groene Kwarts Theelichthouders verkopen wij per stuk, de foto's geven een indicatie van wat u kan verwachten...
Model: Prijs per stuk
Mooie rode Seleniet Theelichthouder of Waxinelichthouder uit Marokko. De Seleniet kleurt rood door de aanwezigheid van ijzer. Deze theelichthouder heeft een cilinder vorm. Seleniet is een naald/vezelachtige variant van gips. Seleniet is zeer zacht en kan al met de nagel bekrast worden, Door d..
Rozenkwarts Theelichthouder Rozenkwarts Theelichthouder
Bestseller
Model: Prijs per stuk
Mooie Rozenkwarts Theelichthouder of Waxinelichthouder, ideaal voor de donkere dagen! Deze Rozenkwarts Theelichthouders verkopen wij per stuk, de foto's geven een indicatie van wat u kan verwachten...
Seleniet Theelichthouder - Cilinder ± 8 cm
Bestseller
Model: Prijs per stuk
Mooie Seleniet Theelichthouder of Waxinelichthouder uit Marokko. Deze theelichthouder heeft een cilinder vorm. Seleniet is een naald/vezelachtige variant van gips. Seleniet is zeer zacht en kan al met de nagel bekrast worden, Door de lage hardheid en populariteit word Seleniet daarom ook verwe..
Model: Prijs per stuk
Mooie Seleniet Theelichthouder of Waxinelichthouder uit Marokko. Deze theelichthouder heeft een rechthoekige vorm en kan worden voorzien van 3 theelichten. Seleniet is een naald/vezelachtige variant van gips. Seleniet is zeer zacht en kan al met de nagel bekrast worden, Door de lage hardheid e..
Model: Prijs per stuk
Mooie Seleniet Theelichthouder of Waxinelichthouder uit Marokko. Deze theelichthouder heeft een kubus vorm. Seleniet is een naald/vezelachtige variant van gips. Seleniet is zeer zacht en kan al met de nagel bekrast worden, Door de lage hardheid en populariteit word Seleniet daarom ook verwerkt..
Model: Prijs per stuk
Mooie Seleniet Theelichthouder of Waxinelichthouder uit Marokko. Deze theelichthouder heeft een Maan vorm en een minimale afname van 5 stuks. Seleniet is een naald/vezelachtige variant van gips. Seleniet is zeer zacht en kan al met de nagel bekrast worden, Door de lage hardheid en populariteit..
Model: Prijs per stuk
Mooie Seleniet Theelichthouder of Waxinelichthouder uit Marokko. Deze theelichthouder heeft een Ster vorm en een minimale afname van 5 stuks. Seleniet is een naald/vezelachtige variant van gips. Seleniet is zeer zacht en kan al met de nagel bekrast worden, Door de lage hardheid en populariteit..
Model: Prijs per stuk
Mooie Seleniet Theelichthouder of Waxinelichthouder uit Marokko. Deze theelichthouder heeft een toren vorm. Seleniet is een naald/vezelachtige variant van gips. Seleniet is zeer zacht en kan al met de nagel bekrast worden, Door de lage hardheid en populariteit word Seleniet daarom ook verwerkt..
Model: Prijs per stuk
Mooie Seleniet Theelichthouder of Waxinelichthouder uit Marokko. Deze theelichthouder bestaat uit twee delen die samen één geheel zijn. Het geheel wat beide stukken vormen is de welbekende ying yang vorm. Beide delen zijn voorzien van een gat voor een theelicht. Het ene deel bestaat uit seleniet..
Model: Prijs per stuk
Sodaliet Theelichthouder of Waxinelichthouder uit Brazilië. Deze Sodaliet Theelichthouders verkopen wij per stuk, de foto's geven een indicatie van wat u kan verwachten...
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 12