Menu
Your Cart

Bergkristal

Bergkristal
Bergkristal Clusters Himalaya Bergkristal Clusters Himalaya
Bestseller
Model: Prijs per 100 gram
Kleine bergkristal clusters van ongeveer 100 tot 200 gram per stuk. Deze bergkristal clusters uit de Himalaya hebben vaak een roze/rode gloed van ijzer insluitsels. Ontzettend mooi om te zien!..
Bergkristal groepjes Madagaskar
Bestseller
Model: Prijs per 100 gram
Kleine bergkristal clusters van ongeveer 100 tot 200 gram per stuk. Deze bergkristal clusters uit Madagaskar hebben vaak een roze/rode gloed van ijzer insluitsels en zijn veelal onbeschadigd. Ontzettend mooi om te zien!..
Bergkristal met Hubneriet Peru Bergkristal met Hubneriet Peru
Niet op voorraad
Model: Uniek Exemplaar
Prachtige Bergkristal cluster uit Peru.Het bijzondere aan deze cluster is de aanwezigheid van het stuk(je) Hübneriet.Dit betreft een getermineerd stuk(je) Hübneriet, zeer mooi op te zien en erg bijzonder!..
Model: Prijs per Kg
Mooie ruwe Bergkristal brokken uit Brazilië.Deze Bergkristal brokken hebben een handzaam formaat.Bergkristal is de kleurloze en meest voorkomende variant van kwarts...
Model: Prijs per 100 gram
Mooie heldere ruwe bergkristal punten uit Minas Gerais BraziliëBergkristal is de meest voorkomende kleurloze variant van kwarts. Bergkristal heeft zijn naam te danken aan het Griekse woord "krystallos" wat vertaald naar kristal, vorst en ijskoud!De dikte van de kristallen varieert van 1 tot 2 cm...
Model: Prijs per 100 gram
Mooie heldere ruwe bergkristal punten uit Minas Gerais BraziliëDeze variant van bergkristal staat ook wel bekend als Lemurisch kristal.De kristaloppervlakken zijn afwisselend ruw en glad.Bergkristal is de meest voorkomende kleurloze variant van kwarts. Bergkristal heeft zijn naam te danken aan het ..
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6