Menu
Your Cart

Theelichten

Theelichten
Agaat Theelichthouder Agaat Theelichthouder
Bestseller
Model: Prijs per stuk
Mooie Heldere Agaat Theelichthouder of Waxinelichthouder. De meeste van deze theelichten zijn mooi helder/gedeeltelijk doorzichtig voor een prachtig effect wanneer verlicht. Leuke eyecatchers en ideaal voor de donkere dagen! Deze Agaat Theelichthouders verkopen wij per stuk. De foto's geven ..
Model: Prijs per stuk
Mooie Amethist Punten Theelichthouder of Waxinelichthouder. Deze theelichten zijn gemaakt door kleine Amethist punten aan elkaar te lijmen. Hierdoor ontstaat een egel- of bloemachtig uiterlijk, erg leuk om te zien! De onderzijde is voorzien van een stukje vilt. Deze Amethist Theelichthouders v..
Model: Prijs per stuk
Mooie Bergkristal Punten Theelichthouder of Waxinelichthouder. Deze theelichten zijn gemaakt door kleine bergkristal punten aan elkaar te lijmen. Hierdoor ontstaat een egel- of bloemachtig uiterlijk, erg leuk om te zien! De onderzijde is voorzien van een stukje vilt. Deze Bergkristal Theelicht..
Model: Prijs per stuk
Mooie Groene Kwarts Theelichthouder of Waxinelichthouder, ideaal voor de donkere dagen! Deze Groene Kwarts Theelichthouders verkopen wij per stuk, de foto's geven een indicatie van wat u kan verwachten...
Model: Prijs per stuk
Mooie rode Seleniet Theelichthouder of Waxinelichthouder uit Marokko. De Seleniet kleurt rood door de aanwezigheid van ijzer. Deze theelichthouder heeft een cilinder vorm. Seleniet is een naald/vezelachtige variant van gips. Seleniet is zeer zacht en kan al met de nagel bekrast worden, Door d..
Rozenkwarts Theelichthouder Rozenkwarts Theelichthouder
Bestseller
Model: Prijs per stuk
Mooie Rozenkwarts Theelichthouder of Waxinelichthouder, ideaal voor de donkere dagen! Deze Rozenkwarts Theelichthouders verkopen wij per stuk, de foto's geven een indicatie van wat u kan verwachten...
Model: Prijs per stuk
Mooie Seleniet Theelichthouder of Waxinelichthouder uit Marokko. Deze theelichthouder heeft een cilinder vorm en een minimale afname van 5 stuks. Seleniet is een naald/vezelachtige variant van gips. Seleniet is zeer zacht en kan al met de nagel bekrast worden, Door de lage hardheid en populari..
Seleniet Theelichthouder - Cilinder ± 8 cm
Bestseller
Model: Prijs per stuk
Mooie Seleniet Theelichthouder of Waxinelichthouder uit Marokko. Deze theelichthouder heeft een cilinder vorm. Seleniet is een naald/vezelachtige variant van gips. Seleniet is zeer zacht en kan al met de nagel bekrast worden, Door de lage hardheid en populariteit word Seleniet daarom ook verwe..
Model: Prijs per stuk
Mooie Seleniet Theelichthouder of Waxinelichthouder uit Marokko. Deze theelichthouder heeft een rechthoekige vorm en kan worden voorzien van 3 theelichten. Seleniet is een naald/vezelachtige variant van gips. Seleniet is zeer zacht en kan al met de nagel bekrast worden, Door de lage hardheid e..
Model: Prijs per stuk
Mooie Seleniet Theelichthouder of Waxinelichthouder uit Marokko. Deze theelichthouder heeft een kubus vorm. Seleniet is een naald/vezelachtige variant van gips. Seleniet is zeer zacht en kan al met de nagel bekrast worden, Door de lage hardheid en populariteit word Seleniet daarom ook verwerkt..
Model: Prijs per stuk
Mooie Seleniet Theelichthouder of Waxinelichthouder uit Marokko. Deze theelichthouder heeft een Maan vorm en een minimale afname van 5 stuks. Seleniet is een naald/vezelachtige variant van gips. Seleniet is zeer zacht en kan al met de nagel bekrast worden, Door de lage hardheid en populariteit..
Model: Prijs per stuk
Mooie Seleniet Theelichthouder of Waxinelichthouder uit Marokko. Deze theelichthouder heeft een Ster vorm en een minimale afname van 5 stuks. Seleniet is een naald/vezelachtige variant van gips. Seleniet is zeer zacht en kan al met de nagel bekrast worden, Door de lage hardheid en populariteit..
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 14